Divjaka Resort

Divjaka Resort ofron një sërë ambjentesh që plotësojnë të gjitha kushtet tuaja për pushime sa më të rehatshme dhe luksin e pushimeve ekonomike afër natyrës së qetë.

Tek ne do të gjeni ambjentet e mëposhtme:

1– Ambjente sportive si fusha tenisi, fushë basketbolli , volleyballi , hapësirë hipizmi.

2– Hapësire për të realizuar xhiro me bicikletë.

3– Këndi I lojërave për fëmijë ku fëmijët kalojnë orë të tëra.

4– Ambjentet me hapësirë të gjelbërt ku mund të shijoni natyrën e qetë.

Ju mirëpresim tek Divjaka Resort për të shijuar ngrohtësinë dhe për të kaluar moment sa më të bukura.