Divjaka Resort
Konferenca & Takime
SALLA E KONFERENCAVE
Kapaciteti – 70 persona
Siperfaqja – 90 m2
Konferenca & Takime
DHOMA E TAKIMEVE
Kapaciteti – 18 persona
Siperfaqja – 30 m2
Divjaka Resort ofron 1 Salla Konferencash & 1 Salle Mbledhjesh te dizenjuara per seminare dhe konferenca. Divjaka Resort gjithashtu ju ofron hapesira magjepsese te brendshme dhe te jashtme per celebrime, dhe ceremoni martesore. Divjaka Resort ju sherben per cdo lloj organizimi: Takime, Konferenca, Festa te vecanta ,Ditelindje, Pervjetore, dhe Dasma.

SALLA E KONFERENCAVE
Kapaciteti – 70 persona
Siperfaqja – 90 m2

DHOMA E TAKIMEVE
Kapaciteti – 18 persona
Siperfaqja– 30 m2
Sistem Projektimi – HDMI / VGA/br> Parking
Wi-Fi
Grila Black-out
Laptop
Ndricim natural ne 2 krahet e salles
Whiteboard
Varese Rrobash
Hapesira per Coffe Break