Divjaka Resort

Divjaka Resort ofron pjata të veçanta me të gjitha llojet e guzhinës tradicionale shqiptare dhe italiane. Tek ne do të gjeni ushqime të freskëta të shërbyera me kujdes për këdo që adhuron shijen e kombinuar me një mjedis relaksues. Jeni të mirëpritur të shijoni kulinarinë me cilësisë më të lartë . Also to Divjaka Resort will find and pizzeria where you can enjoy delicious pizza.